Påskehovedret

Lammekølle i fad med kartofler og krydderurter
Lammekølle i fad med kartofler og krydderurter
Læg de skivede kartofler i et ovnfast fad med skivede løg, knuste hvidløg og krydderurter. Læg lammekøllen herpå og fordel smørklatter over kødet. Hæld bouillon i fadet. Steg ved 160 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/2 - 1 3/4 time...
Se mere her
Helstegt lammekrone med glaserede gulerødder
Helstegt lammekrone med glaserede gulerødder
Lammekronerne afpudses for fedt og sener. Gnides med presset hvidløg og krydres med rosmarin, salt og peber. Steges i bradepande i ovnen i 20-30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn, hviler i 20 minutter inden de serveres...
Se mere her
Lammesteg/Lammeryg
Lammesteg/Lammeryg
Kødet tages ud af ovnen og hviler i ca 30 minutter. Kødet skærres af benene og skæres herefter i skiver på skrå, kan lægges tilbage på benene og serveres herpå på fad. Stegen serveres med små pillekartofler eller små smørristede kartofler, agurkesalat og myntegelé...
Se mere her
Søbekål - Svøbekål
Søbekål - Svøbekål
Flæsket koges i mørt i vandet. Grønkålen ribbes, vaskes og kommes i kogende vand, hvor det koges i ca. 10 min. Kålen hakkes og kommes i suppen (der kan i stedet bruges sammen mængde frossen)...
Se mere her
Se flere af påskens opskrifter her