Påskekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Påske Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 238253 gange,
og udskrevet 8677 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (115 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2019-04-20 12:35:57 Den er lækker Maria - 2018-02-07 10:40:07 Kan jeg bruge klementiner? Henriette - 2017-04-19 20:47:34 Alle inklusiv mig selv elskede den til vores påskefrokost.. Virkelig velsmagende og lækker kage😊 Anne - 2016-03-20 10:02:59 Virkelig lækker og meget indbydende kage. Jeg brugte valnødder i stedet for mandler, og det fungerede rigtig fint. På glasuren pyntede jeg med reven appelsin og hakkede valnødder - smukt! En sand lækkerbisken :-) UllaSQ - 2015-04-06 16:06:24 Fortrinlig kage! Annette - 2011-04-12 19:54:37 En rigtig god kage. Dog et lille nip salt i æggehviderne inden de piskes stive. Alle de stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i dejen (som ganske rigtigt er iblandet revet appelsinskal)Det gør kagen lettere og luftigere. Glasuren blandes med appelsinsaft - ikke vand. pyntes med revet appelsinskal - selvfølgelig uden den hvide hinde er revet med, det er den, der er bitter. Fam. Kristensen - 2010-04-02 14:59:26 Rigtig god. Blandede også appelsinsaft i glasuren, så får den en dejlig smag og bliver også "påskegul" Bjarne K - 2010-03-29 11:14:43 Når man bager med citron og appelsiner kommer man den revne skal i dejen sammen med det meste af saften den resterende del af saften kommer man i glasuren, skallen på appelsinerne kan godt give en bitter smag på glasuren hvis man kommer den ovenpå. R. - 2009-04-06 21:01:37 Jeg synes det er en kedelig kage... Det skal nok siges at jeg ikke bryder mig om appelsinskaller, så dem undlod jeg at tilsætte. Måske er det dem der gør en forskel, men jeg synes den smagte for meget af smør. Beklager. Berit - 2008-03-23 15:41:25 Smager dejligt. Tag kagen forsigtigt ud af ovnen, så den ikke falder sammen. Lise - 2008-03-21 13:04:38 Jeg synes den smager for meget af appelsin. rethy - 2008-03-19 10:04:53 God kage - bliver endnu bedre af at have været i fryseren catstail9nh - 2007-04-07 21:38:51 finr in springform with lemmon or orange skin shredded in dough itself. Gives it a twist of flavor . Trine - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig go' kage, dog bedst samme dag KarinaKS - 0000-00-00 00:00:00 En rigtig god og frisk kage- men passer nok bedre til en springform line - 0000-00-00 00:00:00 super frisk kage..!! anne - 0000-00-00 00:00:00 den er også rigtig god med citron istedetfor appelsin amalie - 0000-00-00 00:00:00 den er bare god glæder mig til vi skal have den igen..! Bettina - 0000-00-00 00:00:00 Dejlig saftig kage, som er frisk i smagen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne