Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Påskeforret

Lækker tunmousse Lækker tunmousse

Pisk fløden til skum og vend den i blandingen. Stil i køleskabet i minimum 2 timer. Server med flûtes, iceberg salat, cherry tomater, agurk og rødløg...

Se mere her

Påskeæg på æg Påskeæg på æg

Skiver af toastbrød ristes, lakseskiver lægges på, ovenpå lægges ægge-æble- salaten. En teskefuld lakserogn placeres på toppen. Der pyntes med lidt grønt, f.eks. brøndkarse...

Se mere her

Skinkerand med æg og purløg Skinkerand med æg og purløg

Hak de hårdkogte æg groft. Udblød husblasen i koldt vand i ca 5 min. Bland skinke skåret i tern, æg, paprika og purløg i creme fraichen. Smag til med salt og peber. Tag husblasen op af vandet og smelt den i en mindre gryde. Bland husblasen i cremen...

Se mere her

Tarteletter med høns i asparges Tarteletter med høns i asparges

Asparges væden sigtes ned i gryde. Fløde og bouillon tilsættes og det koges let op. Rør mel og smør sammen i en kop eller lille skål til en smørbolle. Tilsæt smørbollen til væsken. Efter nogle minutters forløb er den kogt ud, hvorefter sovsen piskes godt igennem og koges 5-10 minutter...

Se mere her

Påskens opskrifter
Se flere af påskens opskrifter her