Påskeforret

Lækker tunmousse
Lækker tunmousse
Pisk fløden til skum og vend den i blandingen. Stil i køleskabet i minimum 2 timer. Server med flûtes, iceberg salat, cherry tomater, agurk og rødløg...
Se mere her
Påskeæg på æg
Påskeæg på æg
Skiver af toastbrød ristes, lakseskiver lægges på, ovenpå lægges ægge-æble- salaten. En teskefuld lakserogn placeres på toppen. Der pyntes med lidt grønt, f.eks. brøndkarse...
Se mere her
Skinkerand med æg og purløg
Skinkerand med æg og purløg
Hak de hårdkogte æg groft. Udblød husblasen i koldt vand i ca 5 min. Bland skinke skåret i tern, æg, paprika og purløg i creme fraichen. Smag til med salt og peber. Tag husblasen op af vandet og smelt den i en mindre gryde. Bland husblasen i cremen...
Se mere her
Tarteletter med høns i asparges
Tarteletter med høns i asparges
Asparges væden sigtes ned i gryde. Fløde og bouillon tilsættes og det koges let op. Rør mel og smør sammen i en kop eller lille skål til en smørbolle. Tilsæt smørbollen til væsken. Efter nogle minutters forløb er den kogt ud, hvorefter sovsen piskes godt igennem og koges 5-10 minutter...
Se mere her
Se flere af påskens opskrifter her