| Påskeforret | 
				Pisk fløden til skum og vend den i blandingen. Stil i køleskabet i minimum 2 timer. Server med flûtes, iceberg salat, cherry tomater, agurk og rødløg...
		
				Se mere her
		
				Skiver af toastbrød ristes, lakseskiver lægges på, ovenpå lægges ægge-æble- salaten. En teskefuld lakserogn placeres på toppen. Der pyntes med lidt grønt, f.eks. brøndkarse...
		
				Se mere her
		
    		Hak de hårdkogte æg groft. Udblød husblasen i koldt vand i ca 5 min. Bland skinke skåret i tern, æg, paprika og purløg i creme fraichen. Smag til med salt og peber. Tag husblasen op af vandet og smelt den i en mindre gryde. Bland husblasen i cremen...
		
				Se mere her
		
				Asparges væden sigtes ned i gryde. Fløde og bouillon tilsættes og det koges let op. Rør mel og smør sammen i en kop eller lille skål til en smørbolle. Tilsæt smørbollen til væsken. Efter nogle minutters forløb er den kogt ud, hvorefter sovsen piskes godt igennem og koges 5-10 minutter...
		
				Se mere her
		| Se flere af påskens opskrifter her | 

 
 




