Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Påskedessert

Påskedessert Påskedessert

Pisk æggehviderne meget stive. Pisk sukkeret i. Hak nødder og chokolade fint hver for sig og vend det i med let hånd Tegn tre cirkler med 22 cm. i diameter på bagepapir. Fordel dejen i cirklerne. Bag bundene ved 150 grader C. alm. ovn ca. 30 min. Lad bundene svale før de forsigtigt lempes over på en bagerist...

Se mere her

Påskedessertkage Påskedessertkage

Vend hakket pomeransskal, rosiner og halve mandler i melet og tilsæt bagepulver. Rør det i dejen. Kom dejen i en velsmurt springform ca 24 cm i diameter. Bag kagen ved 160 grader C alm. ovn midt i ovnen i 40-50 min...

Se mere her

Citronfromage Citronfromage

Æggeblommer og sukker piskes hvidt. Husdblasen blødes op i koldt vand, vrides og smeltes i citronsaften over vandbad. Fløden piskes let og vendes i æggesnapsen. heri vendes husblasen og til slut stiftpiskede æggehvider...

Se mere her

Abemad med råcreme (frugtsalat) Abemad med råcreme (frugtsalat)

Skær frugterne i passende størrelse og put dem i en skål. Råcreme: Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen...

Se mere her

Påskens opskrifter
Se flere af påskens opskrifter her