Karrysalat til sild
Hovedingrediens : - Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Suppehornene koges efter anvisningen på pakken, skylles under koldt vand og køles af.
Dressing: Rør mayonnaise og creme fraiche sammen. Tilsæt karry, gurkemeje, salt og peber og rør det hele godt sammen. Asier, drueagurk og æble skæres i små tern og vendes i dressingen sammen med de kogte suppehorn. Salaten stilles koldt et par timer inden servering. Pyntes gerne med kogte æg, tomat og karse. Tips: Tilbehør til hvide sild. |
|
Opskriften er vist 12162 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne