Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrysalat til sild

Karrysalat til sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Karrysalat til sild, billede 4 Karrysalat til sild, billede 1 Karrysalat til sild, billede 2 Karrysalat til sild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl.suppehorn
 
 Dressing:
1 dl.mayonnaise
0.5 dl.creme fraiche 38%
1.5 tsk.karry, madras
1 tsk.gurkemeje
0.5 tsk.salt
 peber
 
4 strimler asier, syltet
2 drueagurk, syltet
1 æble
 
Opskrift:
Suppehornene koges efter anvisningen på pakken, skylles under koldt vand og køles af.


Dressing:
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen. Tilsæt karry, gurkemeje, salt og peber og rør det hele godt sammen.


Asier, drueagurk og æble skæres i små tern og vendes i dressingen sammen med de kogte suppehorn.

Salaten stilles koldt et par timer inden servering.


Pyntes gerne med kogte æg, tomat og karse.

Tips:

Tilbehør til hvide sild.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9269 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu