Påskelagkage med Marcipan
Hovedingrediens : - Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : MessyJ Indsendt : Red: |
|
|
Pisk æg og sukker i ca. 10 min med en håndmikser, til det er en tyk og luftig creme. Tilsæt vaniljekorn og citronskal.
Sigt mel og bagepulver sammen, og vend det forsigtigt i æggemassen med en dejskraber. Smør dejen ud i 3 cirkler (20 cm i diameter) på bagepapir. Bag 12 min ved 175 grader varmluft. Læg husblasbladene enkeltvist ned i en skål koldt vand, og udblød dem 5 min. Tryk vandet ud af dem og smelt dem i en skål over vandbad. Pisk æggeblommer skummende med sukker. Tilsæt groftrevet marcipan. Rør let afkølet smeltet husblas i en skål med æggeskummet. Vend straks letpisket flødeskum i massen. Læg en kagebund i en lagkagering. Hæld halvdelen af fromagen i, læg en lagkagebund over, og fordel resten af fromagen i formen. Læg en lagkagebund øverst, og sæt i køleskabet i ca. 2 timer. Pisk fløde til skum, og fyld det i en sprøjtepose. Sæt små cirkler som fuglereder på kagen, og læg påskeæg i dem. |
|
Opskriften er vist 1558 gange,
og udskrevet 22 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne