Påskelagkage med Marcipan

Påskelagkage med Marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : MessyJ

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Bund:
3 æg
100 g.rørsukker
0.5 vaniljestang
2 tsk.revet citronskal
75 g.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
 
 Fromage:
6 Husblas, blade
4 æggeblommer
100 g.sukker
200 g.marcipan
5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
1.5 dl.piskefløde
25 små konfektpåskeæg
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker i ca. 10 min med en håndmikser, til det er en tyk og luftig creme. Tilsæt vaniljekorn og citronskal.

Sigt mel og bagepulver sammen, og vend det forsigtigt i æggemassen med en dejskraber.

Smør dejen ud i 3 cirkler (20 cm i diameter) på bagepapir. Bag 12 min ved 175 grader varmluft.

Læg husblasbladene enkeltvist ned i en skål koldt vand, og udblød dem 5 min. Tryk vandet ud af dem og smelt dem i en skål over vandbad.

Pisk æggeblommer skummende med sukker. Tilsæt groftrevet marcipan. Rør let afkølet smeltet husblas i en skål med æggeskummet. Vend straks letpisket flødeskum i massen.

Læg en kagebund i en lagkagering. Hæld halvdelen af fromagen i, læg en lagkagebund over, og fordel resten af fromagen i formen. Læg en lagkagebund øverst, og sæt i køleskabet i ca. 2 timer.

Pisk fløde til skum, og fyld det i en sprøjtepose. Sæt små cirkler som fuglereder på kagen, og læg påskeæg i dem.


karakterer:
Opskriften er vist 1558 gange,
og udskrevet 22 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu