Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Teknik
Brugerservice
Hjemmelavet is
Kokkens favorit
Hjemmelavet is (Flødeis - Parfait)
Æg og sukker piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter. Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen. Hældes på form og fryses.
se mere her
Sorter efter billede
-
Sorter Alfabetisk
-
Sorter efter karakter
-
Sorter efter Stemmer
Karakter
-
Stemmer
4
-
1
Nougatis med kiwipuré
4
-
1
Nougatis med valnødder
4
-
1
Orangeis med lun nøddesauce
4
-
1
Rabarberissplitter
4
-
1
Roulade med jordbæris
4
-
1
Safranis
4
-
1
Valnøddeis med appelsinsalat
4
-
1
Wienerkaffe
4
-
1
Is med makronfløde
4
-
1
Dadelis med mynte
4
-
1
Chokoladekurv fyldt med honningparfait
4
-
1
Krydrede fyldte ferskner
4
-
1
Ovnstegte jordbær
4
-
1
Frugtbæger med knasende is
4
-
1
Yletteis med Jordbær (Diabetes)
4
-
1
Kvark-kakaois (Diabetes)
4
-
1
Iscreme med kvark (Diabetes)
4
-
1
Hybenis (Diabetes)
4
-
1
Is med brombær og Pernod
4
-
1
Æbleis med ahornsirup
4
-
1
Rabarber-yoghurtis
4
-
1
Mokkais med appelsin (mælkefri)
4
-
1
Patatais (Mælkefri)
4
-
1
Nem Skildpaddeis
5
-
1
Kokosis af kondenseret mælk i ismaskine
5
-
1
Rocky Road Is
forrige