Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roulade med jordbæris

Roulade med jordbæris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Jordbæris:
500 g.jordbær
l00 g.akaciehonning
5 dl.piskefløde
100 g.flormelis
 
 Roulade:
4 æg
150 g.sukker
60 g.hvedemel
60 g.kartoffelmel
1 tsk.bagepulver
 lidtsukker
 lidtflormelis
 
 Frugtsauce:
2 dl.vand
200 g.sukker
200 g.jordbær
200-250 g.flåede nektariner i både
 


Opskrift:

Purér jordbærrene, og pisk pureen sammen med honning. Pisk herefter fløden stiv med flormelis, og rør jordbærpureen i flødeskummet lidt ad gangen. Frys blandingen under jævnlig omrøring - når den er halvfrossen, bruges den som fyld i rouladen.


Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggehviderne stive med 5 spsk af sukkeret, og bland dernæst det resterende sukker samt æggeblommer i.
Sigt de to slags mel og bagepulver sammen, rør blandingen glat med lidt af æggehvidemassen, og vend resten i med let hånd.
Fordel dejen i et jævnt lag på let smurt bagepapir, lagt på pladen, og bag dejen den 200 grader varme ovn i 8-1 0 minutter.

Vend dejen ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir. Træk papirbagsiden af, rul dejen let sammen, og lad den blive kold.


Rul dejen ud til en plade igen, og dæk den med halvfrossen jordbæris. Rul dej sammen omkring fyldet, sigt flormelis over roulade Pak den ind i frysefilm eller a folie, og frys den i mindst seks timer.

Skær den frosne roulade i skiver lige før serveringen.


Til saucen koges vand sukker sammen i l minut. Læg frugterne i den hede lage, lad den blive kold. Purér blandingen, og server den til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8148 gange,
og udskrevet 179 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu