plastickrus og cellofanpapir plastickrus og cellofanpapir
Honningparfait: Honningparfait:
200
g.
sukker200 g. sukker
8
æggeblommer8 æggeblommer
1
l.
piskefløde1 l. piskefløde
50
g.
honning50 g. honning
Pynt: Pynt:
Frisk frugt eller bær Frisk frugt eller bær
Opskrift:
Chokoladekurv:
Chokolade smeltes. På et engangskrus (plastkrus eller lign.) som er vendt på hovedet, lægges et stykke firkantet cellofan-papir over bunden af kruset, som trykkes lidt fast. Chokoladen hældes nu over papiret, således at den langsom løber ned ad siderne- denne proces gentages 2 - 3 gange. Det hele sættes herefter på køl. Når chokoladen er afkølet, fjernes kruset og cellofanet forsigtigt og man har nu en pæn chokoladekurv.
Honningparfait:
Halvdelen af sukkeret og de otte æggeblommer piskes op. Ligeledes piskes særskilt, fløde og det resterende sukker sammen. Det hele blandes sammen og smages til med honning. Fyldes i chokoladekurvene og sættes i fryseren et par timer.
Anretning
Sæt den fyldte chokoladekurv på en tallerken. Server med frisk frugt eller bær. Kan yderligere pyntes med lidt bærcoulis.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9817 gange, og udskrevet 119 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider