Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orangeis med lun nøddesauce

Orangeis med lun nøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 æggeblommer
4 spsk.honning
0.5 dl.Grand Marnier (præcist)
2 æggehvider
4 dl.piskefløde
 
 Nøddesauce:
50 g.hasselnøddekerner
25 g.smør
4 spsk.sukker
1 dl.fløde
 


Opskrift:

Pisk honning og æggeblommer meget godt, så det bliver lyst og skummende, jo mere der piskes, jo mindre flager isen under frysningen. Kom Grand Marnier i de piskede æg. Pisk hvider og fløde stift hver for sig og vend det i æggene. Hæld cremen i en form på ca. 1½ l og sæt den i fryseren 6-7 timer. Rør op i isen efter 1-1½ time, så æg og nødder ikke synker til bunds. Nøddesauce: Ris de hele nødder 4-5 min. på en stegepande eller i ovnen ved 200 grader. Gnid den brune hinde af nødderne og hak dem ret fint. Smelt smørret i en lille gryde og tilsæt sukkeret. Lad det stå et øjeblik, til sukkeret er smeltet. Kom nødderne i, tilsæt fløde og varm det igennem. Vend isen ud på et fad eller server den portionsvis med nøddesaucen og frisk frugt skåret i mindre stykker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5497 gange,
og udskrevet 79 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu