Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarber-yoghurtis

Rabarber-yoghurtis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.(vin)rabarber i tykke stykker
1 spsk.smør
 evt.0.5 stang flækket vanille
4 spsk.(rør-)sukker
8 dl.ANTOS ægte græsk yoghurt 10%
12 pistacie-marengsbunde
150 g.jordbær i halve
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt rabarber. Flæk vanillestangen og skrab kernerne ud. Kom vanillestang og -kerner i. Sauter rabarberne et par minutter og tilsæt så sukker. Læg låg på og lad rabarberne koge møre, ca. 10 min. Fjern vanillestangen og køl kompotten ned.

Bland kompot og yoghurt. Frys det i en ismaskine og stil det evt. i fryseren ½-1 time før isen skal kugles op. Smager dejligt med marengs eller anden sprød kage til.

Tips:

Det kan naturligvis godt lade sig gøre at fryse isen uden ismaskine. Men det kræver, at man ofte rører i isen under indfrysning, fx for hver ca. 10 min. Jo mere man rører, jo færre iskrystaller vil der dannes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8280 gange,
og udskrevet 154 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu