akaciehonning eller sukker40 g. akaciehonning eller sukker
30
g.
mælkefri margarine eller olie30 g. mælkefri margarine eller olie
2-3
tsk.
vanillesukker2-3 tsk. vanillesukker
2
spsk.
Appelsinsaft eller 70 g. appelsin2 spsk. Appelsinsaft eller 70 g. appelsin
0.5
tsk.
salt0.5 tsk. salt
Opskrift:
Mandlerne males i en foodprocessor og løsnes fra bunden.
Vand, rismel og kakao koges under jævnlig omrøring i 10 minutter.
Gryden tages af kogepladen og står få minutter.
De øvrige ingredienser røres godt ind i rismassen, så et evt. bundfald fra gryden kommer med.
Alt hældes ned til mandlerne og blendes til en fin, lind masse.
Massen hældes i en form og fryses.
Isen tages ud af fryseren ¾ time før servering.
Tips:
En lidt anden konsistens kan opnås med 20 g. rismel og 20 g. tapioca sagogryn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3961 gange, og udskrevet 87 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider