Krydrede fyldte ferskner

Krydrede fyldte ferskner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 store ferskner
1 Kanelstang
2 Nelliker, hele
0.5 tsk.allehånde
1 dl.appelsinsaft
3 spsk.cognac
 
 Fyld:
1 æg
50 g.malede mandler
1 spsk.finthakket syltet ingefær
1 spsk.råsukker
 
Opskrift:
Skær fersknerne i halve. Fjern stenene. Udhul dem så der bliver plads til fyldet, men lad noget af frugtkødet blive i hver ferskenhalvdel. Fyld: Pisk ægget i en skål med mandler, ingefær, sukker og det udhulede ferskenkød. Bland det godt og fordel det i de halve ferskner. Anbring fersknerne i et ovnfast fad. Fordel krydderierne mellem fersknerne. Hæld appelsinsaften ved og bag dem ved 180 grader i ca. 20 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 7910 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu