Rocky Road Is
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den kondenserede mælk og kakao koges under omrøring ved svag varme i en mellemstor gryde til den tykner noget ca. 5 minutter.
Tages af varmen og afkøler let inden piskefløde, mælk og vaniljesukker tilsættes og røres i.
Stilles nu i køleskabet til den er helt kold, dette kan evt. gøres dagen i forvejen. Næste trin er af få startet ismaskinen op så den er kold, og frys så din is på maskinen. Hakkede nødder og miniskumfiduser tilsættes ca. halvvejs gennem fryseprocessen så de kan røres i. I min maskine skal jeg fryse den af 2 gange og der er ca. 2x580 g. ismasse. Tips: Den 2. juni er Rocky Road Day |
|
Opskriften er vist 3310 gange,
og udskrevet 28 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne