Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarberissplitter

Rabarberissplitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 dl.vand
80 g.sukker
1 vanillestang
2 stængler vinrabarber i tynde skiver
1 dl.hvidvin
2.5 dl.vanilleis
 


Opskrift:

Kog vand og sukker med vanillestangen, som du har flækket og skrabet indmaden ud af (alt skal koges med), til en sukkerlage. Tilsæt rabarberskiverne og tag gryden af varmen. Lad rabarberne afkøle i sukkerlagen.

Tilsæt hvidvin og kom det hele i en trådsigte. Pres rabarberne i sigten let med bagsiden af en ske, så du får så meget væske som muligt med (rabarberne skal ikke pureres gennem sigten).

Hæld rabarber-sukkerlagen i en bakke; gerne en lille bradepande eller lignende, således at saften dækker bakkens bund i 2-3 cm's højede. Stil den i fryseren.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6277 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu