Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Teknik
Brugerservice
Gelato
Kokkens favorit
Italiensk is - Gelato mælkeis
Kog sødmælken op med den flækkede vaniljestang og de udskrabede korn. Lad den trække væk fra ilden. Pisk æggeblommerne længe med sukkeret, til massen er hvid og luftig. Si mælken over æggemassen og tryk al saft af vaniljestangen....
se mere her
Sorter efter billede
-
Sorter Alfabetisk
-
Sorter efter karakter
-
Sorter efter Stemmer
Karakter
-
Stemmer
5
-
1
Mandel Gelato
4.6
-
7
Grund-gelato
3.7
-
5
Chokolade/Rom gelato
3.8
-
2
Chokolade/orange flake gelato
4
-
15
Vanille gelato
4.2
-
9
Hasselnød gelato
4.3
-
6
Valnød/Ahorn gelato
3.8
-
23
Italiensk is - Gelato mælkeis
5
-
2
Solbær gelato
4
-
1
Jordbærgelato - Jordbær gelato
5
-
1
Gelato grundopskrift
4
-
1
Hindbærgelato - Hindbær gelato
4
-
1
Appelsingelato - Appelsin gelato
2
-
1
Solbærgelato - Solbær gelato
5
-
1
Banangelato - Banan gelato
2
-
1
Kirsebærgelato - Kirsebær gelato
3
-
1
Citrongelato - Citron gelato
1
-
1
Kakaogelato - Kakao gelato
5
-
1
Marsalagelato - Marsala gelato
5
-
1
Nugatgelato - Nougat gelato (Hård)
5
-
1
Mokkagelato - Mokka gelato
5
-
1
Nougatgelato - Nougat gelato (Blød)
5
-
1
Kokosgelato - Kokos gelato
5
-
1
Rabarber Gelato
3.7
-
20
Gelato di tutti frutti (Italiensk is)
4
-
1
Gelato-is
4
-
1
Jorbærgelato - Jorbær gelato
3
-
2
Hjemmelavet Chokolade Gelato (italiensk is)