Gelato-is

Gelato-is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 æg
 sukker
 sødmælk
 
 
Opskrift:
En italiensk gelato er en blød cremet sag, kompakt og slet ikke luftig, med en kraftig smag og en unik sej konsistens - den serveres ikke så kold som man ellers er vant til, så den skal derfor serveres i et ikke varme/kulde-ledende materiale (bæger, vaffel eller skåle der først har været i fryseren).

Se opskrifter på gelato Her


karakterer:
Opskriften er vist 5830 gange,
og udskrevet 62 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu