Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Citrongelato - Citron gelato

Citrongelato - Citron gelato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Citrongelato - Citron gelato, billede 4 Citrongelato - Citron gelato, billede 1 Citrongelato - Citron gelato, billede 2 Citrongelato - Citron gelato, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Grundmasse:
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker. Sødmælk piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes.

Citronskal og -saft vendes i grundmassen og køres på ismaskine.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10037 gange,
og udskrevet 81 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4064 (967 kcal)
KJ pr. Pers. 2032 (483 kcal)
Vægt ialt 465 gram
Vægt pr. Pers. 232 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 874 KJ (208 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu