Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Appelsingelato - Appelsin gelato

Appelsingelato - Appelsin gelato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Appelsingelato - Appelsin gelato, billede 4 Appelsingelato - Appelsin gelato, billede 1 Appelsingelato - Appelsin gelato, billede 2 Appelsingelato - Appelsin gelato, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Grundmasse:
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Appelsiner, skallen heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker. Sødmælk piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes.

Appelsinskal og saft vendes i grundmassen og køres på ismaskine.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 18407 gange,
og udskrevet 111 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4012 (955 kcal)
KJ pr. Pers. 2006 (477 kcal)
Vægt ialt 535 gram
Vægt pr. Pers. 267 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 749 KJ (178 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 20.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu