Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærgelato - Kirsebær gelato

Kirsebærgelato - Kirsebær gelato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Kirsebærgelato - Kirsebær gelato, billede 4 Kirsebærgelato - Kirsebær gelato, billede 1 Kirsebærgelato - Kirsebær gelato, billede 2 Kirsebærgelato - Kirsebær gelato, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Grundmasse:
4 æggeblommer past.
100 g.sukker
2 dl.sødmælk
0.75 dl.piskefløde
 
200 g.syltekirsebær
1 dl.kirsebærvin
 


Opskrift:

Æggeblommer piskes med sukker. Sødmælk piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes.

Kirsdebærene skylles, udstenes og vendes i grundmassen sammen med kirsebærvin og køres på ismaskine.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7278 gange,
og udskrevet 46 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2011-07-17 10:56:25
Kirsebærene går ikke istykker i ismaskinen som forventet, så de bør hakkes inden de tilsættes.