Gelato grundopskrift

Gelato grundopskrift, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gelato grundopskrift, billede 4 Gelato grundopskrift, billede 1 Gelato grundopskrift, billede 2 Gelato grundopskrift, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 æggeblommer, pasteuriserede
120 g.sukker
5 dl.sødmælk
 
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker. Sødmælk piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes.

Massen er nu klar til at tilsættes smagsvarianter.

Køres på ismaskine.





karakterer:
Opskriften er vist 12981 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu