Ugens Opskrifter
Uge 52 2018

Hovedret:
Når du skal tø anden op, så læg den i køleskabet 3-4 dage før den skal steges.
Husk at lægge den i et fad eller skål, så saften ikke render ud i køleskabet.

Stegning af juleanden dagen før

Andesteg med æbler og svesker

Langtidsstegt and

Grillet andesteg med æbler og svesker

Kogt andesteg

Brun sauce til juleanden

Bedste opskrift på flæskesteg med sprød svær

Langtidsstegt flæskesteg

Grillet flæskesteg

Flæskestegssovs, meldrysset

Gåsesteg

Grillet julegås

Brune Kartofler

Hjemmelavet rødkål

Halve æbler med gele

Dessert:
Risalamande med kirsebærsauce

Kirsebærsauce

Bradepandekage:
Plumkage i bradepande

Suppe:
Den nemme porresuppe

Tema: Jul
Så nærmer julen sig nok engang, og det er igen blevet tid for julefrokoster, julebag og julegodter.

Se julens opskrifter her: