|
Ugens Opskrifter Uge 52 2018
Hovedret:
Når du skal tø anden op, så læg den i køleskabet 3-4 dage før den skal steges. Husk at lægge den i et fad eller skål, så saften ikke render ud i køleskabet.
Stegning af juleanden dagen før
Andesteg med æbler og svesker
Langtidsstegt and
Grillet andesteg med æbler og svesker
Kogt andesteg
Brun sauce til juleanden
Bedste opskrift på flæskesteg med sprød svær
Langtidsstegt flæskesteg
Grillet flæskesteg
Flæskestegssovs, meldrysset
Gåsesteg
Grillet julegås
Brune Kartofler
Hjemmelavet rødkål
Halve æbler med gele
Dessert:
Risalamande med kirsebærsauce
Kirsebærsauce
Bradepandekage:
Plumkage i bradepande
Suppe:
Den nemme porresuppe
Tema: Jul
Så nærmer julen sig nok engang, og det er igen blevet tid for julefrokoster, julebag og julegodter.
|