Flæskestegssovs, meldrysset

Flæskestegssovs, meldrysset, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Flæskestegssovs, meldrysset, billede 4 Flæskestegssovs, meldrysset, billede 1 Flæskestegssovs, meldrysset, billede 2 Flæskestegssovs, meldrysset, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl.Stegesky
2 spsk.hvedemel
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 kulør
Opskrift:
Si stegeskyen op i en gryde, lad den stå et øjeblik, drys mel over i et tyndt lag og lad det opsuge i fedtet.

Pisk godt igennem og bring i kog, tilsæt piskefløden og koges op igen.

Smages til med salt og peber, farves med kulør.

Tips:

Spæd stegeskyen op med vand til den ænskede mængde, evt. kog bradepanden af med vand eller vand fra kartoflerne.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Flæskestegssovs

karakterer:
Opskriften er vist 13280 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

jens a/s  -  2015-12-20 09:30:53
herlig enkelt og ingen klumper