Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kirsebærsovs 02

Kirsebærsovs 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kirsebærsovs 02, billede 4 Kirsebærsovs 02, billede 1 Kirsebærsovs 02, billede 2 Kirsebærsovs 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.syltede stenfri kirsebær
0.5 dl.vand
2 spsk.kartoffelmel
 
Opskrift:
Bring vand og kirsebær med saft i kog. Udrør kartoffelmel med koldt vand. Tag gryden fra varmen og rør jævningen i; opvarm kun til kogepunktet.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kirsebærsovs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24241 gange,
og udskrevet 222 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-12-23 10:52:32
Denne sovs er kun kedelig hvis kirsebærene er kedelige.. der er ikke noget til at maskere dårlige råvare her.. :-)

  -  2008-12-23 00:26:29
Cherry Heering liquer?? er det ikke bare det billige fra supermarkedet, til 15-25 kr for en flaske? Men hvis det er et must det er den variant... Jeg kender ikke til nogle mere avancerede kirsebærsovse. Men det er muligt selv at koge sine kirsebær. Man kan fryse nogen ned i sensommeren. De safter også bedre når de har været frosset.

Jette  -  2006-12-18 20:51:14
Købt færdiglavet kirsebærsovs i papkarton som hedder Frugtavlernes Kirsebærsauce - det er nemt ,den skal bare varmes op til kogepunktet og smager fantastisk

Per  -  2006-12-18 11:23:56
Jeg kan ikke se hvorfor denne kirsebærsauce skulle være kedligere end de andre? Det er jo en ret simpel opskrift som ikke har de store varraitionsmuliugheder, der kan jo selvfølgelig tilsættes smagsstoffer efter smag, f.eks citronsaft eller kirsebærlikør, du kan også koge et stykke kanel med.

Peder  -  2006-12-18 08:07:48
Er der ingen der har en bedre opskrift ???

Anette- København  -  2006-12-17 22:59:00
Dette er dog den mest kedelige kirsebærsovs jeg som ældre husmor til dato har fået.Skal sovsen være kold eller varm, kan vi aldrig blive enige om,men for os skal den være kold med lidt sprut i, helst, helst cherry Heering liquer - bare ganske lidt.