Ugemadplan Uge 23 - 2018

Mandag:
Kylling og forårsløg i wok

Tirsdag:
Farstærte med græsk agurkesalat og ovnstegte kartofler

Onsdag:
Grønne krebinetter med stuvet blomkål

Torsdag:
Fyldt kalkunrulle

Fredag:
Kalv i asparges

Lørdag:
Forårets skinkegryde

Søndag:
Baconæggekage



Fisk:
Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise

Fisk:
Stegt hornfisk med purløgscreme og nye kartofler



Salat:
Blomkålssalat med bacon



Forret:
Friskpillede fjordrejer på franskbrød



Vegetar:
Pirogger med fetafyld



Dessert:
Rabarbersuppe (Kold)



Bradepandekage:
Bradepandekage med smørcreme



Tema:
Grill-spyd




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.