Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise

Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise, billede 4 Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise, billede 1 Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise, billede 2 Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.rødspætter
1 dl.vand
1 dl.hvidvin
 salt
 peber
 
800 g.hvide asparges
150 g.rejer
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Aspargsene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træde ende brækkes af. Dette gøres nemmest mens aspargesene ligger på et skærebrædt, da de ellers nemt knækker.

Aspargesene lægges skråt i en gryde med letsaltet kogevang. Hovederne bør ikke være dækket af vand. De koges i ca. 6-8 min og drypper af og lægges på et fad.

Rødspættefiletterne lægges 2 og 2, hvid og mørk filet med hale mod hale over hinanden og foldes.

Lægges i en kold smurt pande og hæld vand og hvidvin ved, kryder med salt og peber.
Dampes ved svag varme 10-12 minutter til kødet er lyst og fast.

Server med de kogte kartofler og hollandaise og med rejer til pynt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 39793 gange,
og udskrevet 541 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu