Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Friskpillede fjordrejer på franskbrød

Friskpillede fjordrejer på franskbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Fjordrejer

Højtid: Skt. Hans

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Friskpillede fjordrejer på franskbrød, billede 4 Friskpillede fjordrejer på franskbrød, billede 1 Friskpillede fjordrejer på franskbrød, billede 2 Friskpillede fjordrejer på franskbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.friske fjordrejer
4 skiverfranskbrød
 smør
 salatblade
 citroner
 dild
 


Opskrift:

De friske ukogte rejer lægges i spilkogende vand ca. 2 minutter, tages op og dyppes i koldt vand og køles helt af.

Rejerne pilles ved at først dreje hovedt af, dernæst brække benene fra hinanden og fjerne halen fra skallen.

Franskbrødet smøres og dækkes med skyllede og tørrede salatblade. Rejerne lægges på og pyntes med dild.

Serveres med citronbåde.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19588 gange,
og udskrevet 176 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu