Friskpillede fjordrejer på franskbrød

Friskpillede fjordrejer på franskbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Fjordrejer

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Friskpillede fjordrejer på franskbrød, billede 4 Friskpillede fjordrejer på franskbrød, billede 1 Friskpillede fjordrejer på franskbrød, billede 2 Friskpillede fjordrejer på franskbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.friske fjordrejer
4 skiverfranskbrød
 smør
 salatblade
 citroner
 dild
 
Opskrift:
De friske ukogte rejer lægges i spilkogende vand ca. 2 minutter, tages op og dyppes i koldt vand og køles helt af.

Rejerne pilles ved at først dreje hovedt af, dernæst brække benene fra hinanden og fjerne halen fra skallen.

Franskbrødet smøres og dækkes med skyllede og tørrede salatblade. Rejerne lægges på og pyntes med dild.

Serveres med citronbåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21653 gange,
og udskrevet 221 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu