Hak krydderurterne fint og bland dem i farsen sammen med salt og peber, gem lidt krydderurter til pynt.
Form farsen til 4 krebinetter som først vendes i sammenpisket æg og dernæst i rasp.
Steges på pande i smør.
Del blomkålen i buketter og kog dem knap møre i saltet vand.
Smelt smørret rør melet i og spæd med vand og fløde og smag til med salt og peber. Lad det simre 5 minutter og tilsæt så blomkålsbuketterne.
Server krebinetter og blomkål med nye kartofler og et drys krydderurter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(19 stemmer)
Opskriften er vist 100525 gange, og udskrevet 3711 gange.
Energi:
KJ total 13870 (3302 kcal)
KJ pr. Pers. 3467 (825 kcal)
Vægt ialt 3138 gram
Vægt pr. Pers. 784 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 442 KJ (105 kcal) Protein 4.9 gram Fedt 6.5 gram Kulhydrat 7.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Jesper mathiesen - 2020-06-19 20:14:15 Super opskrift
- 2011-12-07 10:54:16 Har lavet det og det smagte SKØNT. Tak for opskriften.
- 2011-11-16 22:16:57 Hej :) Vil bare sige mange tak for mad. Har lige lavet det og det var bare godt! Vil helt sikkert blive en fast ret i mit køkken.
Nina - 2010-10-29 19:07:01 VIRKELIG GODE KREBINETTER ;) Vil bare lige tilføje at de også også vildt godt men en klump revet cheddarost inde i midten.
Mester Chef - 2008-07-22 20:47:08 MUUUUMS!! Det bedste af det bedste!! Rigtig go' mad.. :o)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider