Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønne krebinetter med stuvet blomkål

Grønne krebinetter med stuvet blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Grønne krebinetter med stuvet blomkål, billede 4 Grønne krebinetter med stuvet blomkål, billede 1 Grønne krebinetter med stuvet blomkål, billede 2 Grønne krebinetter med stuvet blomkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Krebinetter
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Panering:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stuvet blomkål:
800 gram Blomkål 1 mellem blomkål vejer ca. 500 gram renset vægt.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Kogevand fra blomkålen 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Muskat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
 
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler nye
   


Opskrift:

Hak krydderurterne fint og bland dem i farsen sammen med salt og peber, gem lidt krydderurter til pynt.

Form farsen til 4 krebinetter som først vendes i sammenpisket æg og dernæst i rasp.

Steges på pande i smør.

Del blomkålen i buketter og kog dem knap møre i saltet vand.

Smelt smørret rør melet i og spæd med vand og fløde og smag til med salt og peber. Lad det simre 5 minutter og tilsæt så blomkålsbuketterne.

Server krebinetter og blomkål med nye kartofler og et drys krydderurter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)

Opskriften er vist 84185 gange,
og udskrevet 2919 gange.


Energi:
KJ total 13870 (3302 kcal)
KJ pr. Pers. 3467 (825 kcal)
Vægt ialt 3138 gram
Vægt pr. Pers. 784 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 442 KJ (105 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-12-07 10:54:16
Har lavet det og det smagte SKØNT. Tak for opskriften.


  -  2011-11-16 22:16:57
Hej :) Vil bare sige mange tak for mad. Har lige lavet det og det var bare godt! Vil helt sikkert blive en fast ret i mit køkken.


Nina  -  2010-10-29 19:07:01
VIRKELIG GODE KREBINETTER ;) Vil bare lige tilføje at de også også vildt godt men en klump revet cheddarost inde i midten.


Mester Chef  -  2008-07-22 20:47:08
MUUUUMS!! Det bedste af det bedste!! Rigtig go' mad.. :o)