Kylling og forårsløg i wok

Kylling og forårsløg i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kylling og forårsløg i wok, billede 4 Kylling og forårsløg i wok, billede 1 Kylling og forårsløg i wok, billede 2 Kylling og forårsløg i wok, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
  Marinade:
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød chilipeber
1 dl. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 cm. Ingefær, frisk
2 spsk. Limesaft
   
2 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.25 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Koriander. blade. friske
   
  Tilbehør:
400 gram Nudler
   
Opskrift:
Marinade:
Hak hvidløg, chili og ingefær fint, og bland det med de øvrige ingredienser til marinaden. Skær kyllingekødet i tynde strimler og hæld marinaden over kødet. Lad kødet trække, mens du renser forårsløgene og snitter den i 3 cm. Lange stykker på skrå.

Svits kødet af 2 gange i olie (gem marinaden) til det er næsten gennemstegt. Hold kødet varmt.

Svits forårsløg 1 minut (til de begynder at falde lidt sammen). Tilsæt kyllingestrimler og bouillon, og smag til med marinaden fra kyllingestrimlerne.

Server med nudler eller basmatris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 88927 gange,
og udskrevet 4264 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10046 (2391 kcal)
KJ pr. Pers. 2511 (597 kcal)
Vægt ialt 1447 gram
Vægt pr. Pers. 361 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 694 KJ (165 kcal)
Protein 14.6 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 23.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Nille  -  2010-06-17 13:24:35
rigtig lækker og nem opskrift :o)

SH  -  2008-11-12 15:43:15
Rigtig god smag. Lækker lækker lækker!

cj  -  2007-07-03 17:18:13
Havde nogle sesamfrø som jeg kom 2 spsk fulde i marinaden , da marinaden og bouillonen bliver pænt salt tilsammen , kom jeg 1 spsk hvidvin i "sovsen" til aller sidst og rørte lidt marizena stivelse i så sovsen ikke var så vandet i konsistentsen , det var smagte for fråderen !!!!