Ugens Opskrifter
Uge 53 2020

Forretter:
Lækker tunmousse

Rejecocktail

Tarteletter med høns i asparges



Hovedreter:
Helstegt oksemørbrad med Kryddersmør

Indbagt oksemørbrad med champignon sauce

Oksefilet, stegt i ovn

Dyrekølle, ovnstegt

Kogt torsk med sennepsovs

Glaseret skinke



Desserter:
Citronfromage

Daim islagkage

Chokolademousse

Abemad med råcreme (frugtsalat)



Kransekage:
Kransekage



Bradepandekage:
Marcipankage (Mazarinkage)



Suppe:
Hummerbisque (Hummersuppe)



Tema: Nytår
Så er julen ved at være over og vi kan nu se frem til nytåret og dertil har vi samlet lidt forskellige opskrifter som vi mener passer godt til nytårsmenuen.

Se flere nytårsopskrifter her: