Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Glaseret skinke

Glaseret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Diverse skinkeHøjtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Glaseret skinke, billede 4 Glaseret skinke, billede 1 Glaseret skinke, billede 2 Glaseret skinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 gram Skinke. røget
   
  Glasering:
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
3 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   


Opskrift:

Skinken koges ca. 30 minutter pr. kg. i letsaltet vand, og får herefter lov til at trække yderligere 30 minutter ialt i kogevandet.

Er skinken kogt bør den alligevel koges (ca. 20 min. pr. kg.), da den ikke bliver gennemvarm ved den korte tid i ovnen.

Sværen skæres af, hvis der er svær på.

Sennep og farin røres sammen og fordeles over skinken, som sættes i ovnen under grill i ca. 10 minutter.

Tips:

Gem lidt af kogevandet til grønlangkålen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (69 stemmer)

Opskriften er vist 399783 gange,
og udskrevet 5990 gange.


Energi:
KJ total 19829 (4721 kcal)
KJ pr. Pers. 1982 (472 kcal)
Vægt ialt 2043 gram
Vægt pr. Pers. 204 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 970 KJ (231 kcal)
Protein 27.8 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu