Ugemadplan Uge 50 - 2018

Mandag:
Kyllingefarsbrød

Tirsdag:
Pastafad med hakket oksekød

Onsdag:
Panerede koteletter med champignon a la creme

Torsdag:
Kalkun i wok med blandede grøntsager

Fredag:
Stifadho (Græsk oksekødsgryde)

Lørdag:
Glaseret skinke

Søndag:
Tarteletter med skinke classico



Fisk:
Laksefilet på grønsagsbund

Fisk:
Festgratin med ris og rejer



Salat:
Rå rødbedesalat



Forret:
Fransk skinke i gelé med peberrodssalat



Vegetar:
Grøntsagstærter



Dessert:
Bagte marcipanæbler med is



Bradepandekage:
Bradepandekage med (Knas)



Tema:
Chillisuppe med hakket oksekød




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.