Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingefarsbrød

Kyllingefarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Hakket kylling

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 70 minutter

Indsendt af : Birgit

Indsendt :


Kyllingefarsbrød, billede 4 Kyllingefarsbrød, billede 1 Kyllingefarsbrød, billede 2 Kyllingefarsbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kyllingekød hakket 5%
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Rød chilipeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Gulerødderne skrælles og rives, løg og chili hakkes fint.

Rør kyllingekødet med de øvrige ingredienser, form farsen til et brød læg det i et ovnfast fad og bag i ca. 50 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Server med kartofler, evt. ovnbagte, beanaicesauce og grøn salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (33 stemmer)

Opskriften er vist 184752 gange,
og udskrevet 7924 gange.


Energi:
KJ total 9602 (2286 kcal)
KJ pr. Pers. 1920 (457 kcal)
Vægt ialt 1890 gram
Vægt pr. Pers. 378 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (120 kcal)
Protein 12.7 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nina  -  2016-11-10 00:01:29
Super god opskrift! Jeg er ikke så god til stærkt mad, så den fik noget rødpeberfrugt i stedet og så bacon på toppen. så blev den saftig og dermed kunne nøjes med en lille salat og grov brød til. (til dem der gerne vil undgå sovs og kartofler/pasta.) :D


Helle  -  2015-02-23 18:25:45
Jeg puttede kogte ris i farsen (for at modvirke det skulle blive tørt), 1 gullerod, et revet løg, chilli, salt, peber, æg, rasp OG en dåse cocktailpølser (inspireret her fra siden :-) ) - Det smagte lækkert og ungerne spiste glade med. Jeg serverede grøn salat, kogte kartofler og bearnaise sauce til (så er manden også glad :-) ) Velbekom ;-)


Line  -  2015-02-12 22:02:02
Super god basisopskrift til farsbrød med kylling. Jeg smækkede en håndfuld havregryn, græskarkerner, hørfrø i istedet for rasp og man kan snild putte forårsløg, porrer og rød peber i sammen med lidt feta for at pifte den op. jeg strøgede rasp i fadet og på farsbrødet og overtrak det med serrano skinke som virkelig smagte lækkert. Du gjorde min farsbrødoplevelse med kylling god, tak for hjælpen.


Drea  -  2015-01-19 17:25:11
Rigtig nem og børnevenlig ret:-) Bacon, feta og lidt hvidløg. Og den var hjemme:-)


Tanja  -  2013-10-21 19:52:03
Jeg lavede den uden chilli og med butterdej om (som jeg har lært et rigtigt farsbrød har) og det smagte bare fantastisk. Spiste pasta, grøntsager og sovs til


  -  2012-08-15 13:19:06
Hvis farsen virker tør når den røres, så kom lidt kold bouillon eller vand ved - ca. 1 dl.


  -  2012-08-15 13:18:02
Lagde seranoskinke på toppen, og efter 15 mins. hældte ½ ltr. hønsebouillon ved. Efter de 50 mins. var væsken faktisk kogt væk og farsbrøddet var pragtfuld spise.


  -  2012-07-13 19:21:43
God opskrift. Vi til satte 4-5 fed hvidløg også, det var også godt. I aften lavede jeg dem som mini skilpader - overtrukket med bacon og cocktailpølser som ben og hoved. Ungerne var meget begejstret.


Jelling87  -  2012-07-06 18:25:57
Skal der ikke salt og pebber i????


Lisbeth  -  2012-06-10 17:59:50
Nem og velsmagende ret. Jeg rev løgene, nu når jeg alligevel havde rivejernet i brug. Lagde bacon i skiver på farsbrøddet, der gjorde ikke smagen dårligere :-)


sidsel  -  2012-06-08 17:39:30
mega lækkert, og nok til alle:-)


Nicole  -  2012-02-18 10:49:25
Kedelig tør farsbrød.


Metling  -  2012-02-06 19:09:57
Vidunderlig, nem ret. Godt tip med fetaen, det smager super.


luna2202  -  2011-11-29 11:11:18
smager super godt og kan spises af hele familien her hjemme. selv den mindste på 20 mdr. elsker det :0) her har vi prøvet at putte feta i og det er super lækkert :0)