Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tarteletter med skinke classico

Tarteletter med skinke classico, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 10 stk.
ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :


Tarteletter med skinke classico, billede 4 Tarteletter med skinke classico, billede 1 Tarteletter med skinke classico, billede 2 Tarteletter med skinke classico, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Ærter og gulerøder 50/50
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Smørbolle:
25 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

65 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
200 gram Skinketern, kogte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
10 Tarteletter Luxus 1 tartelet vejer ca. 23 gram.
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Ærter og gulerødder koges ca. 5 minutter i vandet med lidt salt.

Smørbolle:
Smør og mel røres sammen. Smørbollen røres ud i vandet med ærter og gulerødder.

Skinketern tilsættes, smag til med salt og peber.

Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i.

Pyntes med plukket persille og serveres straks.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (118 stemmer)

Opskriften er vist 122720 gange,
og udskrevet 4320 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4051 (964 kcal)
KJ pr. stk. 405 (96 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. stk. 152 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 266 KJ (63 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

John   -  2019-01-28 02:19:02
Endelig ikke luksus- eller festtarteletter. Brug de billigste, de er bedre og holder sig sprøde længere.

Claus  -  2017-05-27 07:51:46
Et skvæt fløde skader ikke.

Per  -  2009-12-19 16:45:08
Gem kogevand fra skinken eller brug en hønsefond i stedet for vand.

Per  -  2009-12-19 16:42:23
Der bliver til noget mere end 10 tarteletter, måske det dobelte.