Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fransk skinke i gelé med peberrodssalat

Fransk skinke i gelé med peberrodssalat , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :


Fransk skinke i gelé med peberrodssalat , billede 4 Fransk skinke i gelé med peberrodssalat , billede 1 Fransk skinke i gelé med peberrodssalat , billede 2 Fransk skinke i gelé med peberrodssalat , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Skinketern, kogte
12 Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
  Bouillongele:
3 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Balsamico, lys 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Peberrodssalat:
125 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 brev Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Bland skinke med oliven og persille i en form, der kan rumme ca. 1 l. Skyl formen i koldt vand inden.

Bouillon varmes og smages til. Kom husblassen heri som hele blade uden iblødsætning. Rør til den er smeltet. Hældes i formen, når den er kølet lidt af.
Formen stilles koldt ca. ½ time.

Formen sænkes ned i varmt vand, inden geléen vendes ud.

Rør peberrodssalaten sammen og servér sammen med geléen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 31680 gange,
og udskrevet 332 gange.


Energi:
KJ total 6000 (1428 kcal)
KJ pr. Pers. 1500 (357 kcal)
Vægt ialt 808 gram
Vægt pr. Pers. 202 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 742 KJ (176 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 0.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu