Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Panerede koteletter med champignon a la creme

Panerede koteletter med champignon a la creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Panerede koteletter med champignon a la creme, billede 4 Panerede koteletter med champignon a la creme, billede 1 Panerede koteletter med champignon a la creme, billede 2 Panerede koteletter med champignon a la creme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Champignon a la creme:
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Smørbolle af:
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
500 gram Grønne bønner. dybfrost
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Koteletterne krydres med salt og peber. Vendes først i mel, så i sammenpisket æg og til slut i rasp. Steges på pande i smør eller margarine 4-5 minutter på hver side.

Champignon a la creme:
Champignonerne renses og skæres i kvarte. De sauteres i det smeltede smør et par minutter. Fløden tilsættes og det småkoger igen et par minutter til champignonerne er møre. Saucen jævnes med en smørbolle og smag til med salt og peber, og evt. lidt citronsaft.

De grønne bønner koges møre i letsaltet vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 79313 gange,
og udskrevet 2947 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15069 (3587 kcal)
KJ pr. Pers. 3767 (896 kcal)
Vægt ialt 2814 gram
Vægt pr. Pers. 703 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 535 KJ (127 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lise  -  2010-03-30 08:42:52
De er som koteletter skal være. Supergod champigonsauce. Nem at tilberede.