Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bradepandekage med (Knas)

Bradepandekage med (Knas), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Hosta

Indsendt :


Bradepandekage med (Knas), billede 4 Bradepandekage med (Knas), billede 1 Bradepandekage med (Knas), billede 2 Bradepandekage med (Knas), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
  Knas:
4 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Pisk sukker og æg skummende. Vend de skrællede, skivede æbler (2 mm.) i. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i.

Fyldes i bradepande 23x33 cm. der er foret med bagepapir.

Nødderne hakkes. Alle ingredienserne til "knaset" koges sammen i en gryde og fordeles ud over kagen (inden den sættes i ovnen).

Kagen bages ved 175 grader C. alm. ovn i 30-35 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (66 stemmer)

Opskriften er vist 186299 gange,
og udskrevet 7686 gange.


Energi:
KJ total 26075 (6208 kcal)
KJ pr. Pers. 2172 (517 kcal)
Vægt ialt 1858 gram
Vægt pr. Pers. 154 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1403 KJ (334 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 17.5 gram
Kulhydrat 40.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorrit  -  2014-09-06 09:22:23
Kan kagen bages dagen inden den skal bruges, eller bliver toppen så klistret og ikke sprød?


Malene  -  2013-01-13 16:33:05
Øv, synes den er alt for sød, og marengsagtig. Havde måske nok forventet en mere fast kage, istedet for den konsistens. håber det kan reddes med en klat creme fraiche.


Laila  -  2011-11-30 11:41:18
Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke og fik en fantastisk kage ud af det. Helt klart min nye favorit!


benthe  -  2011-09-24 12:23:12
Nu har jeg bagt den to gange, første gang efter opskriften hvor fyldet forsvandt i dejen, og den var ikke god, ej heller gennembagt. Nu har jeg så bagt den i 20 min. uden fyld/knas, derefter med knas i 30 min, og jubii!! nu lykkedes det, er lækker sprød på toppen og gennembagt.


Fjelstedvej  -  2011-09-18 14:08:55
Super idè med at bruge 150 g havregryn istedet for nødderne til fyldet. Og endelig ikke mere havregryn for så bliver fyldet for sejt at fordele, stadig med nænsom hånd, på den ikke helt færdigbagte kage. Især hvis man bager dobbelt portion kan det blive lidt dyrt, havregryn og nødder kan vel også blandes, det vil jeg prøve :-)


Lisa i Florida  -  2011-09-12 00:20:03
Hi Hosta Jeg ved ikke hvorfor den ikke kunne fryses. Jeg skærer alle mine Bradepandekager ned i midten, skærer dem så i skiver, som jeg lægger i 23x33 plastik kasse. Mellem hvert lag lægger jeg et stykke film, og jeg tager så hvor mange skiver ud, som jeg skal bruge når jeg har gæster. undskyld stavefejl, jeg har boet i Amerika i 52 år.


grethe  -  2011-08-27 16:34:54
bagte kagen 15 min. før jeg hældte fyldet på, og det sank starks til bunds.ØV!!! spændt på at smage den i morgen, hvor den skal med på udflugt.


Ny udlært bager  -  2011-08-16 18:09:04
kagen skal bages i 10 minutter, inden knasset kommes på, ellers falder det til bunds :)ellers en rigtig god opskrift. vil stærkt anbefale at vende æblerne i kanel og sukker, det er altid et hit :)


Sven  -  2010-08-17 16:22:50
Super dejlig kage!!! Bag den 15 min. og kom "knaset" på,.. bag videre ca. 15 min. så bliver den perfekt. Jeg supplerede fyldet med en håndfuld rosiner der havde trukket lidt i et skvæt rom samt en håndfuld "rysteribs". En klat Creme Fraise ell. lign. går fint til.


EK  -  2010-07-23 16:17:55
Super go kage!! Men første gang jeg bagte den forsvandt fyldet også ned i dejen. Den smagte stadigvæk rigtig godt. Men udseendet var lidt anderledes end på billedet. 2. gang jeg bagte den bagte jeg den lidt inden at fyldet kom på. SÅ blev den bare helt perfekt!


  -  2010-06-04 17:04:16
Har prøvet at lave den med kirsebær i stedet for æbler, mums


benthe  -  2009-11-19 08:04:03
skete det samme for mig "skygge", alt fyldet forsvandt i dejen. Må også indrømme at jeg undrede mig, da jeg så opskriften, normalt skal man bage bunden næsten færdig først, men jeg måtte jo prøve.


Bettevej  -  2009-10-13 23:03:18
Erstattede Nødder med 150 gr. havregryn MUMS rigtig sprød og lækker top.


skygge  -  2009-09-27 11:35:25
Kagen er som sådan fin, men fulgte opskriften, og kagen slugte alt knaset(sank ned i dejen) :(


bente, sverige  -  2009-09-26 15:40:49
Jeg skal til at bage kagen nu men jeg læser altid kommentarene først, når jeg bruger opskrifterne. Og selvom det er irellevant i denne sammenhæng kan jeg iikke lade være med at spørge SUS om, hvor mange svigermødre hun dog har!!!!!


sofie  -  2009-09-19 21:52:28
super lækker kage,lidt flødeskum eller creamefraise, gør den ikke mindre god :)


Anne Kragh  -  2009-09-16 09:57:05
Helt fantastisk kage alle mine gæster var vilde med den


Bente/  -  2009-04-30 10:29:48
Har lige serveret kagen for torsdags klubben, den er bare GOD:o) Har vendt æblerne i kanel/sukker og har også bagt den 10 min før fyldet kom på.. MUMS sagde mine kollegaer


Dorthe  -  2008-11-20 12:56:54
Det er en utrolig lækker kage, som osse er nem at lave


HAnne  -  2008-11-17 11:12:21
Jeg syntes at det ville være bedre om man bagte kagen lidt inden man kom knaset på ellers falder det hele til bunds men iøvrigt smagte den rigtig godt.


Molly  -  2008-11-15 15:48:14
Super lækker!! Sikkert hit herhjemme! Og jeg bruger også lidt kanelsukker i dejen.


Rikke   -  2008-09-15 08:15:35
Virkelig god opskrift, helt sikkert en af favoritkagerne med æbler.


Sus  -  2008-08-19 15:20:35
Er enig med Gitte: Det giver det ekstra pift at vende æblerne i kanel og sukker... Selv mine svigermødre bad om omskriften :o)


Dorthe  -  2007-08-24 18:36:24
Virkelig lækker kage


Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at vende æblerne i kanel og sukker, uhm............


Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Denne kage smager fantastisk, tog den med til klasse komsammen og der blev spist op. Flere ville have opskriften.