Udvalgte frugtopskrifter

Rabarberkompot
Skær rabarberne i skiver, blandes med rørsukker og varmes forsigtigt under låg til rabarberne er møre 6-8 min...
Se mere her
Hyldeblomstsaft
Start med at plukke hyldeblomsterne, når du kommer hjem starter du med sukkerlagen inden du renser skærmene. Sukkerlage: Vand, sukker og citronsyrer bringes i kog, der røres ind i mellem så sukkeret ikke brænder på i bunden...
Se mere her
Elisas gode jordbærtærte
Rør smør og sukker tilsæt revet marcipan og et ½ sammenpisket æg. Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform ca. 23 cm i diameter læg fyldet på og bag den ved 200 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter...
Se mere her
Hindbærlagkage
Tag nogle pæne hindbær fra til pynt og mos resten med en gaffel sødes med flormelis efter smag. Fløden piskes til skum og blandes med hindbærpureen. Lagkagebundene lægges i lag med skummet, og lagkagen pyntes med hindbær...
Se mere her
Hyldebærsuppe
Bærklaserne skylles. De groveste stilke klippes bort, æblerne skæres i både. Bær, æblebåde, vand og krydderier koges sagte under låg 20 minutter. Saften sies fra, koges op og sødes efter smag, koger 3-5 minutter, skummes evt...
Se mere her
Gammeldags dansk æblekage med gele
Æblegrød til æblekage: Skyl madæblerne og skræl dem. Skær dem i små stykker og put dem op i en gryde. Tilsæt ½ deciliter vand. Sæt gryden med vand og æblestykker på en kogeplade, læg låg på og skru op helt op for varmen...
Se mere her
Her kan du se favoritopskrifter med hyldeblomster


Her kan du se favoritopskrifter med jordbær


Her kan du se favoritopskrifter med kirsebær


Her kan du se favoritopskrifter med hindbær


Her kan du se favoritopskrifter med blommer


Her kan du se favoritopskrifter med hyldebær


Her kan du se favoritopskrifter med mirabeller


Her kan du se favoritopskrifter med rabarber


Her kan du se favoritopskrifter med æbler