Populære opskrifter med rabarber

Rabarberkompot
Rabarberkompot
Skær rabarberne i skiver, blandes med rørsukker og varmes forsigtigt under låg til rabarberne er møre 6-8 min...
Se mere her
Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredej
Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredej
Rabarber skæres i skiver ca 2 cm tykkelse og blandes med rørsukkeret og vanilie hældes i en skål og står i en halv time. Crumble: Alle ingredienser røres sammen og fordeles over rabarberne i smurte tærteforme...
Se mere her
Alletiders bagte rabarberkage med mandler
Alletiders bagte rabarberkage med mandler
Rabarberne vaskes og snittes fint. Fedtstof og sukker røres godt sammen. Ægget røres i. Tilsæt mel, bagepulver, vaniliesukker, kokosmel, groft hakkede mandler og mælk og vend til sidst raberberne i...
Se mere her
Gammeldags rabarberkage (kogt)
Gammeldags rabarberkage (kogt)
Frigør rabarberstilkene for blade og fod. Skær rabarberstilkene i stykker af 2-3 cm. og kom dem i en tilpas gryde. Drys sukkeret over rabarberne og sæt dem over svag varme. Rabarberne koges til en grød men må ikke koge helt ud...
Se mere her
Rabarbertrifli
Rabarbertrifli
De skyllede rabarberstilke snittes fint, drysses med sukker og står lunt, til de safter. Kompotten varmes langsomt, koges sagte 10-15 min., til stilkene er møre og smages til med Vanila og tilsættes nonoxal. Kompotten afkøles...
Se mere her
Rabarbergrød (Sigtet)
Rabarbergrød (Sigtet)
Skyl og snit rabarberne. Lad dem koge sagte 5-6 min i vandet og nonoxal. Si saften fra og bring den i kog med flækket vanillestang og sukker (efter smag), tilsæt evt. også lidt rød frugtfarve. Rør melet ud i knap 1 dl koldt vand...
Se mere her