Ugemadplan Uge 23 - 2021

Mandag:
Farsbrød med italiensk smag

Tirsdag:
Kylling i spidskålspakker (Spidskålsdolmer)

Onsdag:
Stuvede ærter og gulerødder med frikadeller

Torsdag:
Baconbøffer

Fredag:
Berberiandebryst med pebersovs

Lørdag:
Forårets skinkegryde

Søndag:
Pitabrød med oksefyld



Fisk:
Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise

Fisk:
Stegt hornfisk med purløgscreme og nye kartofler



Salat:
Rabarberkompot



Forret:
Friskpillede fjordrejer på franskbrød



Vegetar:
Pirogger med fetafyld



Dessert:
Gammeldags rabarberkage (kogt)



Bradepandekage:
Chokoladekage med smørcreme



Grill:
Lammeculotte med tzatzikicreme, bagte krydderkartofler




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.