Fjordrejer på franskbrød

Fjordrejer på franskbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Fjordrejer

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Fjordrejer på franskbrød, billede 4 Fjordrejer på franskbrød, billede 1 Fjordrejer på franskbrød, billede 2 Fjordrejer på franskbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.friske fjordrejer
 
4 skiverfranskbrød
 smør
 salatblade
 citroner
 dild
 
Opskrift:
Kogning af fjordrejer:
De friske ukogte rejer lægges i spilkogende vand ca. 2 minutter, tages op og dyppes i koldt vand og køles helt af.

Sådan piller du fjordrejer:
Rejerne pilles ved at først dreje hovedet af, dernæst brække benene fra hinanden og fjerne halen fra skallen.

Servering af fjordrejer:
Franskbrødet smøres og dækkes med skyllede og tørrede salatblade. Rejerne lægges på og pyntes med dild.

Serveres med citronbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 25082 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu