Ugemadplan Uge 34 - 2018

Mandag:
Panerede koteletter med grønne asparges og kryddersmør

Tirsdag:
Bøf i fad

Onsdag:
Marokansk kyllingestuvning med safran og abrikoser

Torsdag:
Medister med smørdampet spidskål og nye kartofler

Fredag:
Kalvekød med spidskål

Lørdag:
Fyldt kalkunbryst med grøntsager

Søndag:
Forårsruller



Fisk:
Stegte ris med store tigerrejer

Fisk:
Ovngrillet multe med kantareller



Salat:
Spinat- ærtesalat



Forret:
Kantareller á la creme på hvidløgstoast



Vegetar:
Østershatte med tomatsovs



Dessert:
Brombærtærte med citroncremefraiche



Bradepandekage:
Bradepandekage med sprød brombærtop



Tema:
Grillet kalkunbryst med feta og soltørrede tomater




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.