Ovngrillet multe med kantareller
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Multe Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 56827 gange,
og udskrevet 1680 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer supermand - 2010-09-03 09:55:25 den er vildt lækker ummmmh!! astrid - 2010-06-25 20:02:05 thjaaa... den var da fin ps. prøv med citron Hanne - 2007-10-20 19:03:49 Hvis man overhovedet overvejer at spise multe uden skin, vil jeg forslå man vælger en anden fisk. Med denne opskrift kommer multens specielle egenskaber overhovedet ikke til sin ret. Vælg for den sags skyld skrubber i stedet - eller vildlaks, hvis i er lidt trætte af de fisk i sædvanlig udgave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne