Østershatte med tomatsovs
Hovedingrediens : Svampe - Østershat Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tomatsovs:
Tomater skæres i halve og lægges i bradepande sammen med hvidløg. Olivenolie og timian hældes over. Bradepanden sættes i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Derefter blændes i blender, så det hele bliver til en grødmasse. Østershatte: Østershatte skylles og skæres i strimler på størrelse med en tommelfinger. Steges på panden i ca. 10 minutter med en smule olivenolie. Hældes derefter i tomatsovsen. Pasta: Frisk paste koges ca. 2 minutter- følg eventuelt vejledning på pakken. Servering: Pasta sovs med østershatte hældes over pasta og en klat cremefraiche på toppen, tilbehør flute. |
|
Opskriften er vist 21810 gange,
og udskrevet 497 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Kokhaven - 2005-01-01 01:01:01 Vi brugte 300 g svampe - der kunne godt have været flere i endda. Desuden supplerede vi med en bouillon terning + revet ost. Lidt ristet bacon på toppen havde været prikken over "i'et". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne