Ugemadplan Uge 17 - 2018

Mandag:
Kalkunbryst med frisk pasta

Tirsdag:
Timianpandekage med spidskål og oksekød

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesovs

Torsdag:
Kyllingelår med grøntsagsrisotto

Fredag:
Kalv i dild

Lørdag:
Hamburgerryg som rullesteg

Søndag:
Kylling gyros - Kyllingegyros



Fisk:
Kuller med krydret skorpe

Fisk:
Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat



Salat:
Forårssalat med ramsløg



Forret:
Aioli med grillede tigerrejer



Vegetar:
Siciliansk kartoffelgryde



Dessert:
Kærnemælkskoldskål med tykmælk



Bradepandekage:
Kanelkage (Lille)



Tema:
Bagermester Froms varme hveder




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.