Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Aioli med grillede tigerrejer

Aioli med grillede tigerrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :


Aioli med grillede tigerrejer, billede 4 Aioli med grillede tigerrejer, billede 1 Aioli med grillede tigerrejer, billede 2 Aioli med grillede tigerrejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl.hellmann's real mayonnaise
3 fedfinthakket/presset hvidløg
 skrællen fra en citron
 salt
 friskkværnet peber
 
1 bdt.grønne asparges
 
200 g.tigerrejer
 
 
 
Opskrift:
bland hellmann,s hvidløg, citronskal, salt og peber i en skål.

Sæt tigerrejerne på 4 spyd og grill dem nogle få minuter på hver side til det er blevet flot røde.

Server aiolien til det grillede rejer sammen med lidt lækkert brød.

Tips:

læg spydene i vand i et par minuter inden brug så brænder det ikke på grillen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (29 stemmer)

Opskriften er vist 156510 gange,
og udskrevet 3559 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-07-02 08:39:24
Hurtig tilberedt, let og meget delikat forret. Husk at benytte teflon-net eller anden "finmasket grillrist, når de grønne asparges skal grilles - de falder let gennem en alm. grillrist. Tips: Læg spyd med de marinerede rejer i en plaspose til de skal grilles. Læg asparges i en plastpose med lidt olie, salt og peber, til de skal grilles.

Natascha  -  2011-12-21 21:54:41
Jeg pillede skrællen af rejerne inden jeg stegte dem. Det er meget nemmere end at man skal sidde og og fedte med dem mens man spiser. Jeg kogte aspargesne i 2 min inden jeg grillede dem på panden.

MoseGrisen  -  2011-03-30 20:15:29
INDEN man bruger rejerne til noget som helst, bør man fjerne lort fra dem... Skær med meget let hånd ned langs "ryggen" af rejen.. Derinde ligger der en der brun-sort linje... (kan ske den er gennemsigtig -kommer an på om der er noget i den) fjern den! Knus

Per  -  2009-12-03 08:00:15
Det fremgår ikke af opskriften, men mener selvfølgelig at aspargsene skal grilles også. Vi har brugt grillpande, men havegrillen er også fin.