Kommentarer
Casper Prehn - 2021-02-18 00:00:01 Jeg har bagt dem rigtig mange gange de sidste 7-8 år, og jeg er nået frem til at de kun skal have 20 min i ovnen. Når de tages ud, afkøles de et par min og derefter kommer de i en plastikpose som derefter lukkes. De afgiver meget kondens, men kondensen er det der gør at de forholder sig helt bløde og er "fugtige". De holder i dagevis uden at blive tørre og kedelige, som hjemmebag ofte bliver efter en dag eller to.
Maj-Britt - 2019-05-15 15:18:14 Jeg har bagt dem mange gange også når det ikke er st. bededag, for de smager virkeligt godt.
Susan - 2017-05-07 10:31:18 Det her, er ganske enkelt, de bedste hveder jeg har smagt 👏🏻👏🏻👏🏻
FruP1956 - 2016-04-19 13:15:05 Har lige bagt til 100 lærer. Mums. Helt fantastiske
Casper Prehn - 2016-03-15 18:44:26 Jeg laver ikke boller efter jeg fandt den opskrift. De smager fantastisk og kan også bruges som burgerboller, hvis man holder igen på sukker og dropper kardemommen :-)
Peder - 2015-04-30 20:03:30 Skal der ikke kardemomme i? eller er det bare for en dejlig duft i køkkenet :P
bamsemor knus og kram - 2015-04-25 07:38:39 Disser her hvedder her skal mindst ha 10 sterner for de smager rigtige godt mm
Anni - 2014-05-16 12:59:25 Min svigerdatter havde bagt nogle hveder til mig, de smager super godt.
Lissi Bech - 2013-04-24 22:53:09 Har lige bagt disse skønne hveder.
Og bare duften gjorde, at vi lige skulle prøvesmage en.
Kan varmt anbefales, de smager bare skønt, så tusinde tak for denne skønne opskrift som er en klart 10´er i karakter.
Og selvfølgelig er opskriften gemt :-)
Line - 2008-04-18 11:10:29 Jeg syntes bare de er kanon!. Jeg er blevet helt vild med hveder!. Jeg bagte dem i går aftes til mine forældre og jeg. De smager bare så godt.
- 2008-04-17 20:28:32 god opskrift
efterhævede dem over en pande med vand
birthe - 2007-05-02 09:51:42 Skal der ikke marg i ??Så er den vel også fedtfattig
|