Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingelår med grøntsagsrisotto

Kyllingelår med grøntsagsrisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingelår med grøntsagsrisotto, billede 4 Kyllingelår med grøntsagsrisotto, billede 1 Kyllingelår med grøntsagsrisotto, billede 2 Kyllingelår med grøntsagsrisotto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Grøntsagsrisotto:
500 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 80 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad, krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn. Steg kyllingelårene til de er møre ca. 40 minutter.

Skær porrerne i ringe. Skær det groveste af toppen på fenniklen og skær den i små stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Flæk peberfrugten og fjern kernerne. Skær peberfugten i tern.

Sauter alle grøntsagerne i nogle minutter i smeltet smør eller olie i en gryde.

Tilsæt risene og rør til de har opsuget alt smør eller olie. Kom hakkede flåede tomater med juicen fra dåsen i gryden og kog det igennem et par minutter evt. sammen med hvidvin, krydr med salt hæld kogende vand over og rør det hele sammen. Koges til risene er møre 15-20 minutter.

Tilsæt revet parmesanost. Smag til med salt og peber.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risotto

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 66520 gange,
og udskrevet 2863 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 21624 (5148 kcal)
KJ pr. Pers. 5406 (1287 kcal)
Vægt ialt 4771 gram
Vægt pr. Pers. 1192 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 453 KJ (107 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jessie  -  2013-08-28 10:05:44
Jeg lavede denne ret i går til 50 personer - Børn og voksne, de var alle absolut vilde med det :)