Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg som rullesteg

Hamburgerryg som rullesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Madkær

Indsendt :


Hamburgerryg som rullesteg, billede 4 Hamburgerryg som rullesteg, billede 1 Hamburgerryg som rullesteg, billede 2 Hamburgerryg som rullesteg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Hamburgerryg, rå
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
10 blade Rosmarin, frisk
3 kviste Timian, frisk
1 spsk. Citronpeber
100 gram Chorizo Chorizo er en Spansk paprikapølse
50 gram Babyspinat, frisk
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Grøn sovs:
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 blade Rosmarin, frisk
Jævning
0.5 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 tsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Babyspinat, frisk
3 stilke Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Fjern skind eller net.
Skær på langs rundt i hamburgerryggen, så den til sidst kan rulles i ét langt stykke, som er 1-2 cm tykt.

Smør stykket tyndt med Dijon-sennep. Drys med let hånd (helst frisk,hakket) rosmarin og timian og lidt citronpeber på.
Dæk hele stykket med et enkelt lag af tynde skiver chorizo-pølse.
Dæk derefter det hele med et enkelt lag friske spinatblade, hvor stilken er fjernet.
Drys med let hånd friskhøvlet parmesanost.
Rul ’stegen’ stramt sammen og bind det hele med kødtråd.

Pak ’stegen’ ind i stanniol.
Fyld lidt vand (ca 1 cm) i bunden af en bradepande.
Placer rullen i vandet.
Steg i varmluftovn ved 175° i ca 1½ time.

Grøn sovs
Mens sovsen varmes op blendes ingredienserne med en stavblender, indtil sovsen er luftig
Smag til med salt, peber og madsherry.

Server nye kartofler. Hvis det er uden for sæsonen, så brasede kartofler, majs eller ris




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 40860 gange,
og udskrevet 2384 gange.


Energi:
KJ total 10570 (2516 kcal)
KJ pr. Pers. 2642 (629 kcal)
Vægt ialt 1647 gram
Vægt pr. Pers. 411 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 641 KJ (152 kcal)
Protein 14.1 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu