Dildsauce:
Bland i en lille skål, yoghurt, 2 spiseskefulde dild, fintsnittet hvidløg og 1 teskefuld citronsaft. Tilsmag med salt og peber. Sæt det til side.
Varm en olien i en pande. Tilsæt kylling skåret i 1 cm strimler, tyndt snittet løg, oregano, dild, salt og peber. Sautér til kødet er mørt ca. 10 minutter.
Tilsæt 1 spiseskefuld citronsaft og smag til med salt og peber.
Put snittet iceberg og kyllingemixturen i varme pitabrød.
Put dild sauce over kyllingen og servér Tilsæt ekstra sauce, efter behov.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(50 stemmer)
Opskriften er vist 158142 gange, og udskrevet 3758 gange.
Energi:
KJ total 11019 (2623 kcal)
KJ pr. Pers. 2754 (655 kcal)
Vægt ialt 1654 gram
Vægt pr. Pers. 413 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 666 KJ (158 kcal) Protein 12.1 gram Fedt 4.2 gram Kulhydrat 18.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2015-08-23 17:55:19 Super godt! 😃
Maria - 2014-06-14 18:31:12 Super lækker som slankemad.. Jeg benytter dog fromage frais og ingen olie.. men suuuper lækkert :)
Camilo og Jonas - 2008-06-21 20:25:58 Perfekt mad til den danske sommer!
Per - 2008-04-13 18:35:20 Syntes dresingen blev lige tynd nok, man kan evt. dræne yoghurten eller bruge græsk yoghurt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider